Lichtplan

Lies Hansen Light & Design  
A van Ostadelaan 6, 3583 AJ Utrecht. | +31 (0)30 252 26 36

 


Verlichten is een specialisme, een vak. Het is maatwerk.

Lies Hansen Light & Design levert licht op maat. Wij hebben een schat aan ervaring en we staan garant voor een goed en origineel lichtplan. Van ontwerp, lichtberekening tot uitvoering. Het lichtadvies wordt gedaan door een erkend gecertificeerd lichtprofessional. Dit betaalde advieswerk is onze belangrijkste kracht en is onafhankelijk van merk of fabrikant. Je ontvangt van ons een lichtplan-rapport bij een lichtadvies.

Hoe werkt het?

Een gediplomeerd lichtadviseur maakt een indeling voor de algemene basisverlichting. En vult dit aan met functionele verlichting en geeft ideeën voor de sfeerverlichting. Het is belangrijk om een goede mix tussen deze drie te vinden.  Het advies dat wij geven is merk onafhankelijk en het vormt een uitstekende basis om het verder zelf in te vullen bij de keuze armaturen. Of je kan, met dit advies in de hand, verder te overleggen met een aannemer. 

 Je kan onze 28 jaar opgebouwde expertise bij nieuwbouw als bestaande bouw benutten. 
 Je kan bij ons terecht als particulier of bedrijf. Benut de uitwerking in een gedetailleerd lichtplan. De positionering van het licht is uitgewerkt, we stroomlijnen hiermee het proces met architect en aannemer.
 Ontvang ook direct onze lichtbelevings tips voor licht in huis.


Vraag aan

 voor €499,- (incl. BTW) ontvang je een professioneel lichtplan voor 2 ruimtes

Geregistreerd Lichtontwerper : LR 66.030  

 

De stappen

1. Gesprek (intake)

We voeren eerst een gesprek bij jou of bij ons.  Aan de hand van dit oriënterend gesprek, waaruit de wensen en de globale lijnen van het interieur met je besproken worden, worden vaak de eerste ideeën geboren;

2. Locatiebezoek

Voor het daadwerkelijke lichtadvies is een bezoek aan de locatie vaak van wezenlijk belang. Een enkele keer kan worden volstaan met het tonen van foto's;


3. Presentatie advies

We werken het advies uit in een lichtplan. Bepalen de verschillende lichtpunten voor de basis-, functionele- en sfeerverlichting en maken een voorstelling van mogelijke armaturen. Wij zijn daarbij merk onafhankelijk.  Je ontvangt het plan in een handige pdf. 


4. Levering en Installatie

Afhankelijk van jouw keuze, kunnen wij de armaturen leveren. Maar je kan deze ook zelf bestellen. Hou bij installatie rekening dat je dit altijd door een gespecialiceerde installateur laat doen. 

Indien je bij ons armaturen afneemt, kunnen wij ze leveren en installeren.  Wij maken gebruik van een installateur gespecialiceerd in lichtinstallaties.

Uitgebreid lichtplan 

op basis van adviesgesprek en eigen (bouw)werktekening


Vraag aan