Lichtontwerp

Lies Hansen Light & Design  
A van Ostadelaan 6, 3583 AJ Utrecht. | +31 (0)30 252 26 36

 

Als onafhankelijke lichtprofessional versterken wij de architectuur, het interieur of de buitenruimte rekening houdend met comfort, sfeer, veiligheid, duurzaamheid en kostenreducties.

Ontvang een uniek creatief onderscheidend ontwerp op basis van adviesgesprekken en eigen (bouw-) ontwerp tekeningen. De uitwerking in lichtplan zijn met de noodzakelijke lichtberekeningen en maatvoeringen. We stroomlijnen hiermee het proces naar architect en aannemer.

Of creëer een eigen identiteit voor jouw winkel in een winkelstraat. Wij maken ook lichtontwerpen op maat. Het lichtadvies wordt gedaan door een erkend gecertificeerd lichtprofessional.

Hoe werkt het?

 Kies ook voor een uniek lichtontwerp. Ontvang een uitgebreid advies op basis van adviesgesprekken en eigen (bouw) ontwerp tekening.

 Benut de uitwerking in een lichtplan met lichtberekeningen. De positionering van het licht is uitgewerkt met een gedetailleerde maatvoering. We stroomlijnen hiermee het proces met architect en aannemer.

 We houden rekening met duurzaamheid, energiebesparingen en kostenreducties


Vraag aan

vanaf €1.450,-   (incl. BTW) ontvang je een professioneel lichtadvies. Je ontvangt een lichtplan per ruimte in pdf en presentatie. Het ontwerpen begint met 8 uur per ruimte.

Geregistreerd Lichtontwerper : LR 66.030  

 

Op basis eigen (bouw)werktekening van de architect of bouwbedrijf wordt 3D ontwerp per ruimte gemaakt met noodzakelijke lichtberekeningen en maatvoering.

Uniek lichtontwerp op basis van

adviesgesprekken

en eigen (projectbouw)werktekeningen.


Vraag aanUniek lichtontwerp 
op basis van adviesgesprekken
en eigen
(projectbouw)werktekeningen.


Vraag aan

Lichtontwerp WTC - ZUID AS

')); }); var options = { wrapperId: "s5_body" }; var slide = new Slidex(); slide.init(options); });