Voor €105,-  per ruimte


ontvang een professioneel lichtadvies 

door een gediplomeerd lichtadviseur.Online lichtadvies

Wil je zelf een lichtplan opstellen maar heb je geen idee hoe?  Of vraagt de aannemer waar je de lichtpunten wilt hebben in je huis? Of merk je , nu je ouder wordt, dat je behoefte hebt aan beter licht?

 Maak dan gebruik van ons online lichtadvies.

Hoe werkt het?
Een gediplomeerd lichtadviseur maakt een indeling voor de algemene basisverlichting. En vult dit aan met functionele verlichting en geeft ideeën voor de sfeerverlichting. Het is belangrijk om een goede mix tussen deze drie te vinden.  

  • Het advies dat wij geven is merk onafhankelijk en het vormt een uitstekende basis om het verder zelf in te vullen bij de keuze armaturen. Of je kan, met dit advies in de hand, verder te overleggen met een aannemer.  

  • Je kan bij ons familiebedrijf in 28 jaar opgebouwde expertise van nieuwbouw als bestaande bouw benutten.
     Je kan bij ons terecht als particulier of bedrijf.

  • We zijn volledig merk onafhankelijk, van conventionele armaturen tot domotica en LED.

    *   Als   je een timeslot gedurende de Corona lockdown  hebt gereserveerd, verzoeken we  je via  het formulier aanvullend materiaal (pdf en  foto's)  aan te leveren. 


Vraag aan

Graag het juiste formaat gebruiken. max 50 mb ( JPG, .Zip)
Vul een URL in van eigen online opslag waar we de bestanden kunnen downloaden
Beschrijf o.a. in het kort de gewenste sfeer, op te lossen lichtprobleem.
Wij gebruiken de informatie die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en (lichtadvies) updates te geven. Wij zullen je gegevens met respect behandelen. Voor meer informatie over ons privacybeleid kun je terecht op onze website. Door hieronder te klikken, gaat je ermee akkoord dat wij deze informatie kunnen verwerken in overeenstemming met de privacy voorwaarden.

Onze expertise is licht. Als gecertificeerd lichtprofessional geven we lichtadviezen, van ontwerp tot installatie. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

 Ontvang ook direct bij een aanvraag onze lichtbelevings tips voor de verschillende ruimtes in je huis. Geregistreerd lichtontwerper: LR 66.030