Een lichtplan


ontvang een lichtadvies  van een

 gecertificeerd lichtprofessionalLichtplan

Wil je zelf een lichtplan opstellen maar heb je geen idee hoe?  Of vraagt de aannemer waar je de lichtpunten wilt hebben in je huis?  Verbouwen? Of bouwen?  

Maak vooraf en op tijd een lichtplan. Dit voorkomt teleurstelling bij de inrichting van je huis achteraf.

Het werkt als volgt:
Een gediplomeerd lichtadviseur maakt een indeling voor de algemene basisverlichting. En vult dit aan met functionele verlichting en geeft ideeën voor de sfeerverlichting. Het is belangrijk om een goede mix tussen deze drie te vinden.  

 • Het plan dat wij maken is een professioneel lichtplan en het vormt een uitstekende basis  voor elke aannemer of architect.  

 • De armaturen  zijn schematisch uitgewerkt in een werktekening
  ( zonder maatvoering). Met een sfeer impressie van te kiezen armaturen.

 • Voor elke inrichting en budget is een lichtplan mogelijk.

 • We zijn volledig merk onafhankelijk, van conventionele armaturen tot domotica en LED.


Vraag direct aan

Je kan nu gelijke de verschillende bestanden uploaden.  Aan de hand van jouw informatie bekijken wij of er nog dingen ontbreken of onduidelijk zijn voor het maken van een lichtplan.

Heb je deze informatie nog niet beschikbaar, dan kan je deze stap (uploaden) overslaan. Het uploaden van informatie verplicht je overigens tot niets.  

Wij nemen altijd eerst contact met je op om een datum en tijd te bepalen voor een Intake gesprek.

Graag het juiste formaat gebruiken. max 50 mb ( JPG, .Zip)
Vul een URL in van eigen online opslag als je dit handiger vindt voor sturen van grote bestanden
Vul de categorie in
Beschrijf o.a. in het kort de gewenste sfeer, op te lossen lichtprobleem.
Vul architect of ontwerpbureau als je daar gebruik van maakt.
Wij gebruiken de informatie die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en (lichtadvies) updates te geven. Wij zullen je gegevens met respect behandelen. Voor meer informatie over ons privacybeleid kun je terecht op onze website. Door hieronder te klikken, gaat je ermee akkoord dat wij deze informatie kunnen verwerken in overeenstemming met de privacy voorwaarden.

 • Onze expertise is licht. Als gecertificeerd lichtprofessional geven we lichtadviezen, van ontwerp tot installatie. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven.

 • Benut onze 20 jaar opgebouwde expertise van   lichtontwerp, zowel bij nieuwbouw projecten als bestaande bouw.  Een  speciale expertise als ondersteuning voor een projectontwikkelaar of architect.


Onze stappen :


 1. ADVIESAFSPRAAK (INTAKE)
  We voeren eerst een gesprek bij jou of bij ons.  Aan de hand van dit oriënterend gesprek, waaruit de wensen en de globale lijnen van het interieur met je besproken worden, worden vaak de eerste ideeën geboren;

 2. LOCATIEBEZOEK
  Voor het daadwerkelijke lichtadvies is een bezoek aan de locatie vaak van wezenlijk belang. Een enkele keer kan worden volstaan met het tonen van foto's;

  Intake gesprek en locatiebezoek kan ook gecombineerd worden. 

 3. PRESENTATIE LICHTPLAN
  We werken het advies uit in een lichtplan. Bepalen de verschillende lichtpunten voor de basis-, functionele- en sfeerverlichting en maken een voorstelling van mogelijke armaturen. Wij zijn daarbij merk onafhankelijk.  Je ontvangt het plan in een handige pdf.

 4. KEUZE ARMATUREN & INSTALLATIE
  Afhankelijk van jouw keuze, kunnen wij de armaturen leveren. Maar je kan deze ook zelf bestellen.  Indien je bij ons armaturen afneemt, kunnen wij ze leveren en installeren.  Hou bij installatie rekening dat je dit altijd door een gespecialiseerde installateur laat doen. 

Geregistreerd lichtontwerper: LR 66.030