LICHTONTWERP

Voor Bedrijven & InstellingenKies ook voor een uniek lichtontwerp  


Als onafhankelijke lichtprofessional versterken wij de architectuur, het interieur of de buitenruimte rekening houdend met comfort, sfeer, veiligheid, duurzaamheid en kostenreducties.

  • Ontvang een uniek creatief onderscheidend ontwerp en uitgebreid advies op basis van adviesgesprekken en eigen (bouw) ontwerp tekening. 

  • Benut een uitwerking in een lichtplan met lichtberekeningen.  Armaturen positionering  uitgewerkt met een gedetailleerde maatvoering en lichtberekeningen. We stroomlijnen hiermee het proces met architect en aannemer.

  • We houden rekeningen met duurzaamheid, energiebesparingen en kostenreducties

Je ontvangt een lichtplan per ruimte in pdf en presentatie.


Hoe werkt het?
Een gediplomeerd lichtadviseur maakt een indeling voor de algemene basisverlichting. En vult dit aan met functionele verlichting en geeft ideeën voor de sfeerverlichting. Het is belangrijk om een goede mix tussen deze drie te vinden.  

  • Het advies dat wij geven is merk onafhankelijk en het vormt een uitstekende basis om het verder zelf in te vullen bij de keuze armaturen. Of je kan, met dit advies in de hand, verder te overleggen met een aannemer.  

  • Je kan bij ons familiebedrijf in 28 jaar opgebouwde expertise van nieuwbouw als bestaande bouw benutten.
     Je kan bij ons terecht als particulier of bedrijf.

  • Het ontwerpen begint met 8 uur per ruimte. Voor grotere gebouwen en projecten maken we vooraf een gespecificeerde (uren) begroting .

  • We zijn volledig merk onafhankelijk, van armaturen tot domotica en LED.
Lichtontwerp openbare ruimte (2019)
Tunnel WTC-Zuid AS

Tunnel WTC -ontwerp LH design


Vraag informatie aan


Wij gebruiken de informatie die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en (lichtadvies) updates te geven. Wij zullen je gegevens met respect behandelen. Voor meer informatie over ons privacybeleid kun je terecht op onze website. Door hieronder te klikken, gaat je ermee akkoord dat wij deze informatie kunnen verwerken in overeenstemming met de privacy voorwaarden.


Onze expertise is licht. Als gecertificeerd lichtprofessional geven we lichtadviezen, van ontwerp tot installatie.

We worden ook vaak ingehuurd door architecten.

Een professioneel lichtplan voor retail en bedrijven is echt een noodzaak. Met verlichting laat u uw winkel opvallen in het straatbeeld. Maar wist u ook dat u met winkelverlichting het koopgedrag van klanten kunt beïnvloeden?

Geregistreerd lichtontwerper: LR 66.030